Kesäretki 2012 ryhmäpotretti

Fuksi, tule kirjautumaan osakuntaan!

Wiipurilaisen Osakunnan fuksipäivystykset alkavat tiistaina 4.9. klo 18 ja jatkuvat syyskuun loppuun aina tiistaista torstaihin klo 18-19.30. Osakuntasyksyn voit polkaista käyntiin erityisesti fukseille suunnatulla grilli-illalla 6.9., DGOn kaudenavajaisilla 7.9. sekä tulemalla syksyn ensimmäiseen kokoukseen 11.9. Kokouksen yhteydessä pääsee nauttimaan emännistön loihtimista herkuista ja kokouksen jälkeen voi jäädä viettämään aikaa vanhempien osakuntalaisten kanssa rennoissa merkeissa ja kuulemaan lisää toiminnasta. Muista myös vierailla osakunnan ständillä avajaiskarnevaaleilla 3.9.

Lisää tietoa osakuntaan kirjautumisesta ja tapahtumista löydät fuksit- ja tapahtumat-sivuilta.

http://wiipurilainenosakunta.fi/fuksit
http://wiipurilainenosakunta.fi/tapahtumat

Syksyn fuksitapahtumiin voit tulla mukaan heti vaikka et olisi vielä ehtinyt matriikkeliin nimeäsi kirjoittamaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*