Ylimääräinen asuntohaku: Aleksis Kiven katu 12 C 110

Aleksis Kiven kadun asunto 12 C 110 (29m2) vapautuu 1.9.2017 alkaen. Wiipurilaisen Osakunnan asuntolatoimikunta järjestää vuokralaisen löytämiseksi ylimääräisen asuntohaun.

Huom! Koska meneillään on myös vuoden 2017 varsinainen asuntohaku, asuntoa voi hakea myös varsinaiseen hakuun osallistuva henkilö. Voit halutessasi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen varsinaisen asuntohaun lomakkeiden ohessa. Jos haet Aleksis Kiven kadun asuntoa varsinaisen asuntohaun yhteydessä, mainitsethan hakupapereissa, minkä asunnon ensisijaisesti haluat.

Kaikki Wiipurilaisen Osakunnan jäsenet, jotka ovat päätoimisia opiskelijoita, ovat oikeutettuja hakemaan asuntoa. Asuntolatoimikunnan valintaan vaikuttavat opintomenestys ja osakunta-aktiivisuus.

Asumisaika asunnossa on 1.9.2017-31.8.2018. Asunnon vuokra on 337 €/kk (sis. vesimaksun).

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on mainittava: -Henkilötiedot (syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) -Opiskelupaikka -Nykyinen asumismuoto -Opintorekisteriote (epävirallinen riittää: liitetiedostona doc-, rtf- tai pdf- muodossa) -Lyhyt selvitys hakijan toiminnasta osakunnassa (Kaikki mahdollinen osakuntatoiminta: virat, toimikunnat jne.)

Toimita hakemus joko osakunnan lehtihuoneessa olevaan siniseen postilaatikkoon, alla olevaan postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen johanna.vihtonen(at)helsinki.fi. Huomioithan, että varsinaisen asuntohaun hakemuksia ei voi toimittaa sähköpostitse.

Osoite:

Asuntolasihteeri

c/o Falkenberg

Kustaankatu 3 B 25

00500 Helsinki

Ylimääräisen asuntohaun hakemusten on oltava perillä keskiviikkona 22.3.2017 kello 15.00.

Lisätietoja asuntolasihteeriltä em. sähköpostiosoitteesta.

Ystävällisin terveisin, asuntolasihteeri Johanna Vihtonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*