Syyslukukausi on täällä taas!

Hyvässä vauhdissa oleva syksy jatkaa etenemistään, mikä tarkoittaa kellastuvien lehtien ja pimenevien iltojen lisäksi uutta lukuvuotta sekä rempseän yhteisöllistä eteläkarjalaista menoa osakunnalla. Pitkän kesätöissä vierähtäneen kesäloman jälkeen on mukavaa istua luentosalien ja kirjaston penkeillä, viettää opiskelijaelämää poikkitieteellisessä yhteisössä, jossa on mahdollisuus kuulla miesie -kaakkoismurretta keskellä Helsinkiä. Henkilökohtainen maailma on ainakin hetken aikaa valmis.

Uudet opiskelijat lienevät saaneet jo hieman ensituntumaa, millaista korkeakouluopiskelu ja osakuntaelämä onkaan. Lukioaikaiset pussikaljabileet ja päivittäinen “kasista neljään” -koulurytmi sysäytyvät haaleiksi muistoiksi, kun edessä odottaa pikkutunneille jatkuvia partyja, uusia ystäviä sekä akateeminen vapaus. Matka nettoveronmaksajaksi edustanee monella ulottuvuudella elämän parasta aikaa, jonka moni civis sekä seniori voi varmastikin empiriaansa peilaten todeta paikkansapitäväksi.

Wiipurilainen Osakunta tarjoaa kaikkea, mitä nuori fuksi ja vanhempi civis akateemiseen kasvuunsa tarvitsee. Omat osakuntatilat mahdollistavat toisen kodin ja jäsenten poikkitieteellisyys tarjoaa oivan tilaisuuden verkostoitua muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Juhlien lisäksi toimintaamme kuuluu niin liikuntaa, kulttuuria kuin mielenkiintoisiin paikkoihin suuntautuvia ekskursioita.

Uusille fukseille lämpimästi tervetuloa! Muistakaa täyttää fuksistipendihakemus ajoissa ja tulla 522. Wiipurin Pamaukseen hakemaan ansaitut osakuntanauhanne.

Nähdään osakunnalla!

– Tiedotusneuvos

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*