Uusien opiskelijoiden opintoavustushaku ja hakuinfoilta ti 31.10.2017

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön hallitus on avannut uusien opiskelijoiden opintoavustushaun 5.9.2017 alkaen. Avustusta voivat hakea tänä vuonna opintonsa aloittaneet osakunnan jäsenet. Hakuaika päättyy ti 31.10.2017 klo 21.

Hakemukset toimitetaan Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiölle. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka on jätetty hakuajan päättymiseen mennessä säätiön postilaatikkoon osakuntatilojen lehtihuoneessa tai jotka ovat saapuneet perille postitse säätiön osoitteeseen:

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiö

Vironkatu 12 H 45

00170 Helsinki

Täytettävä apurahahakemus ja liite ovat saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan internet-sivuilta (wiipurilainenosakunta.fi) ja paperisina lehtihuoneen ilmoitustaululta. Hakemus koostuu hakemuslomakkeesta ja liitteestä: täytä ja palauta molemmat.

Hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta kirjallisesti hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

HUOM! Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Muista allekirjoittaa sekä hakemus että liite!

Uusien opiskelijoiden opintoavustukset myönnetään osakunta-aktiivisuuden perusteella, joten täytä liite (Selostus hakijan aktiivisuudesta Osakunnassa) huolellisesti.

Hakuun liittyviin kysymyksiin saa vastauksia allekirjoittaneelta sähköpostitse tai tiistaina 31.10.2017 klo 18-19 järjestettävässä hakuinfoillassa.

Hakuinfoillasta voit jatkaa matkaa Osakunnan kokoukseen.

Hakulomake

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön puolesta,

Anna Luikko