WiO:n suuri haalarimerkkikilpailu on täällä!

Osakunnalle näkyvyyttä, opiskelijakuteisiin väriä, siulle mainetta, kunniaa ja palkintoja… Eikö kuulostakin ihan hyvältä?

Wiipurilaisen Osakunnan juhlavuosi (365!) käynnistyy suurella haalarimerkkikilpailulla, jossa civiksemme pääsevät ottamaan mittaa toisistaan. Niin – mikä onkaan se wiipurilaisten juttu, slogan, brändi, tunnuslause? Saisiko siitä merkin? Minkänäköisen?

Kilpailuun voi osallistua suunnittelemalla haluamallaan tavalla (piirtämällä, kuvanmuokkausohjelmalla tms.) haalarimerkin, joka jollain lailla ilmentää osakuntaamme ja meidän edustamaa meininkiä. Tiedotustoimikunta toimii raatina, joka valitsee ja palkitsee voittajan. Kilpailu päättyy 6.2.2018 klo 20:10, jolloin kilpailutyöt on viimeistään lähetettävä tiedotusneuvokselle osoitteeseen oona.laine@helsinki.fi. Myöhässä tulleet älynväläykset päätyvät korkeintaan tohtorin perukoille, ole siis ajoissa!