Tulevia tapahtumia

Keväällä 2017 on senioreille luvassa seuraavanlaista ohjelmaa:

 

Seniorilounasta nautitaan maanantaina 6.3. kello 12.00 ravintola Zinnkellerissä (Meritullinkatu 25)
Ei ennakkoilmoittautumista. Viipurin suomalainen kirjallisuusseura on aloittanut projektin, jossa kartoitetaan muun muassa viipurilaisia äänitteitä ja muistiaineistoa. Näitä eri arkistoja ja yksityiskokoelmia kartoittaa meille Noora Hirvelä, joka kertoo millaista aineistoa on jo löydetty.

Maanantaina 27.3. klo 18 käymme katsomassa Svenska Teaternin uuden esityksen Tove. Esitys kertoo Tove Janssonin elämästä. Svenska Teaternilta voi lainata halutessaan käännöslaitteita tai käännössovelluksen voi myös ladata puhelimeen. Jäsenmaksun maksaneille jäsenille lipun hinnaksi jää 35 € (muut normaali hinta: 38 € aikuiselta). Ilmoittautumiset seniorisihteerille 4.3 mennessä.

”Lucas Svenssonnin näytelmässä TOVE tapaamme rakastamamme kirjalijan ja taiteilijan Tove Janssonin hänen elämänsä käännekohdissa. Vuonna 1949 tämä joksenkin väärinymmärretty taitelija matkaa Kotkan ja Helsingin väliä. Kotkassa hän luo seinämaalauksia lastentarhaan ja Helsingissä valmistellaan Muumipeikko ja pyrstötähti -näytelmää Svenska Teaternilla. Vuonna 1971 maailmankuulu taitelija valmistautuu maailmanympärysmatkaan jonka tarkoituksena on suoda hänelle työrauha.

Svensson seuraa luovan ja menestyneen henkilön jalanjälkiä läpi elämän. TOVE on kertomus naisesta joka janoaa vapautta ja itsenäisyyttä, mutta huomaa että vapaudella on myös hintansa.”

 

Munanlitsauksessa, perinteisessä karjalaisessa pääsiäisleikissä, kisataan taas osakunnassa (Leppäsuonkatu 11) palmusunnuntaina 9.4. kello 14 alkaen. Seniorit toivottavat erityisesti kaikki lapsiperheet tervetulleiksi, mutta hauskaa on aikuisillakin! Ilmoittautuminen 6.4 mennessä seniorisihteerille.

 

Menemme kuuntelemaan Viipurin Lauluveikkojen 120-vuotisjuhlakonserttia ”Wanha Wallaton Wiipuri” lauantaina 22.4. klo 18 Musiikkitalossa Helsingissä (Mannerheimintie 13A). Ilmoittautumiset 1.3. mennessä seniorisihteerille. Lipun hinta jäsenille 27 €, muut 30 €.

(Huom! Ticketmasterin kautta on tarjolla lippuja enää lavan takaa. Meillä on paremmat paikat edullisempaan hintaan, ole nopea!)

 

Vappulounasta nautitaan perinteisen tyylikkäästi hotelli Tornin näköalakabinetissa sunnuntaina 1.5. kello 12.00 alkaen. Ilmoittautumiset sihteerille 21.4 mennessä. Vappulounaan hinta on n. 65€.

 

27.5. lauantaina suuntaamme kevätretkelle. Kohde täsmentyy ja ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset 25.5 mennessä seniorisihteerille.

 

Sihteeri Leena Vasara: leena.z.vasara(at)helsinki.fi ja puh. 040-7209744

Kommentointi on suljettu.