Wiipurilaisen Osakunnan 366. vuosijuhla

Wiipurilaisen Osakunnan vuosijuhlamestareilla on suuri ilo ja kunnia kutsua teidät Wiipurilaisen Osakunnan 366. vuosijuhlaan ravintola Sipulin Talvipuutarhaan (Kanavanranta 7) lauantaina 2.3.2019. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella klo 16.30 osakuntatiloissa (Leppäsuonkatu 11). Pöytäosuus ravintola Sipulissa alkaa klo 18.30.

Vuosijuhlassa syleilemme tänä vuonna erityisesti kanta-aluettamme Etelä-Karjalaa ja vuosijuhlan teemana toimii miu mau mukkaa! Tuuha siis siekin ottamaan selvää, mikä näissä juhlissa ja rakkaassa osakunnassamme on just siun maun mukkaan. Vuosijuhlassa juhlapuheen pitää FM, KTM Etelä-Karjalan liiton kehittämispäällikkö Anu Talka. Lisäksi ohjelmassa on muita puheita, huomionosoituksia, kuoroesitys ja akateemiset tanssit.

Pääjuhlan jälkeen juhlat jatkuvat osakunnan tiloissa Domus Gaudiumilla n. klo 00:30 alkaen. Seuraavana aamuna eli 3.3. nautitaan perinteinen silliaamiainen klo 12.00 alkaen osakuntatiloissa. Sillis maksaa 10 euroa. Illalliskortin hinta on 75 euroa civiksiltä ja 90 euroa senioreilta/edustajilta/muilta. Maksut osakunnan tilille FI53 1271 3000 3058 58, vuosijuhla viitteellä 1258 ja sillis viitteellä 1274.

Ilmoittautuminen 20.2. mennessä lomakkeella https://goo.gl/forms/N8LZA8pRZbI1jmtv2 tai suoraan vuosijuhlamestareille (ks. yhteystiedot alta). Ilmoittautuminen alkaa 24.1. klo 12.00. Ilmoittautuminen jatkuu 20.2. asti tai kunnes juhla menee täyteen.

Pukukoodi: juhla- tai tumma puku ja akateemiset kunnia- ja ansiomerkit.

Lisätietoja saat kysymällä vuosijuhlamestareilta Maini Salmelta (maini.salmi@helsinki.fi) tai Patrik Nurmiselta (patrik.nurminen@helsinki.fi)

Lämpimästi tervetuloa,

Vuosijuhlamestarit
Maini ja Patrik

Apua pukukoodin tulkkaamiseen: http://karjalainenosakunta.fi/osakunta/juhlaetiketti/