524. Wiipurin Pamaus

Wiipurin linnanherra Knut Possen sijaisena pamausmestareilla on suuri ilo kutsua Teidät 524. kerran vietettävään Wiipurin Pamaukseen!

Pamausta juhlitaan Pyhän Andreaan päivänä, lauantaina 30. marraskuuta. Juhlapaikkana on Ravintola Pörssi (Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki), jossa juhla alkaa kello 18. Luvassa on juhlaillallinen viipurinrinkeleineen ja perinteistä ohjelmaa, kuten pamaussaarna, rinkelinsiunaus, revyy, laulua ja tanssia. Ilta alkaa kuitenkin jo kello 16.00alkucocktaililla osakunnalla (Leppäsuonkatu 11). Alkucocktailin yhteydessä uudet fuksit saavat osakuntanauhansa.

Tanssiaisten jälkeen juhlinta jatkuu osakunnan tiloissa. Sillilounas tarjoillaan osakunnalla sunnuntaina 1.12. kello 12.

Juhlaan ilmoittautuminen tapahtuu E-lomakkeella, joka avautuu keskiviikkona 9.10. kello 12osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/100642/lomake.html

Ilmoittautuminen vahvistetaan erikseen henkilökohtaisella sähköpostilla. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 12.11. kello 22. Jokainen osallistuja, myös avec, ilmoittautuu itse omalla lomakkeellaan. Ilmoittautuneissa etusijalla ovat wiipurilaiset. Muista osakunnista täytämme paikat virallisten kahden edustajan lisäksi muilla ilmoittautuneilla, jos tilaa riittää.

Juhla maksetaan viimeistään 27.11.2019 seuraavin maksutiedoin:
Saaja: Wiipurilainen Osakunta
Tilinumero: FI531271 3000 3058 58
Illalliskortin viitenumero: 1614
Silliksen viitenumero: 1627

Illalliskortin hinta on revyyläisiltä 65 euroa, WiO:n civiksiltä 70 euroa, edustajilta 75 euroa sekä senioreilta ja muilta vierailta 80 euroa. Wiipurilaisen Osakunnan fuksit pääsevät juhlimaan maksutta. Sillilounas maksaa kaikilta osallistujilta, mukaan lukien fukseilta, 12 euroa. Fuksien kannattanee ilmoittautua vasta, kun uusien opiskelijoiden opintoavustuksen saajat on vahvistettu.

Pukukoodina juhlapuku tai tumma puku sekä akateemiset kunniamerkit.

Pamausterveisin
Ella Kälvälä ja Laura Mykkänen
Pamausmestarit 2019
Tiedustelut osoitteeseen pamaus@wiipurilainenosakunta.fi