Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön apurahahaku 2020

WIIPURILAISEN OSAKUNNAN STIPENDISÄÄTIÖN APURAHAT 2020

Apurahoja voivat hakea vain Wiipurilaisen Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet. Apurahat on tarkoitettu ensisijaisesti Helsingin yliopistossa ja toissijaisesti muussa pääkaupunkiseudulla toimivassa korkeakoulussa tutkintoaan suorittaville opiskelijoille.

Hakuaika alkaa 1.12.2019 ja päättyy 31.1.2020 klo 18.00. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka on jätetty hakuajan päättymiseen mennessä säätiön valkoiseen postilaatikkoon osakunnan tiloissa tai jotka ovat saapuneet perille postitse säätiön osoitteeseen:

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiö Vironkatu 12 H 45
00170 Helsinki

Hakulomake on saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan internet-sivuilta (wiipurilainenosakunta.fi). Samalla lomakkeella voi hakea yhtä tai useampaa apurahaa.

 

Apurahahakemus

Apurahahakuohjeet

WSS Tietosuojaseloste