Koronatilanteen päivitys 17.3.

Rakkaat wiipurilaiset,

Suomen hallitus ilmoitti eilen, että valmiuslaki tullaan ottamaan käyttöön. Muun muassa julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja tarpeetonta yleisillä paikoilla oleilua kehotetaan välttämään. Tämä koskettaa luonnollisesti myös meidän osakuntaamme.

– Kaikki osakunnan ihmisten kokoontumista edellyttävä toiminta jää tauolle ainakin 13.4. asti. Poikkeuksellisten olosuhteiden takia myös sääntömääräisten kokousten pitämistä lykätään toistaiseksi. Jatkosta tiedotetaan, kun nähdään mihin tilanne kehittyy.

– Wiipuripäivät tältä keväältä on peruttu.

– Oleskelua DG:n tiloissa kehotetaan painokkaasti välttämään. Jos HYY myöhemmin kieltää tiloissa oleskelun, tulee kieltoa noudattaa.

– Vappuna ei mennä Tarttoon eikä myöhemmin toukokuussa Vårbaliin. Myös osakunnan elokuulle suunnitteleman Wiipurin matkan valmistelu on keskeytetty toistaiseksi.

– Osakunnan asuntohaku pyritään kuitenkin tavalla tai toisella viemään loppuun, jotta asunnot ensi syksylle saadaan jaettua.

Huolehtikaa omasta ja muiden jaksamisesta pitämällä yhteyttä lähimmäisiinne, ulkoilemalla, elokuvia katsomalla, kirjoja lukemalla, musiikkia kuuntelemalla sekä muilla parhaaksi katsomillanne tavoilla. Seuratkaa viranomaisten tiedoksiantoja, mutta huolehtikaa, että ajattelette välillä muutakin kuin koronaa.

Jos sinulla on kysymyksiä osakunnan toiminnasta tai tilanne muuten vain mietityttää, niin olkaa rohkeasti yhteydessä miuhun.

Wiipurilaisin terveisin

Eetu

Q