Fuksiasuntohaku alkaa

Wiipurilaisen Osakunnan fuksiasuntohaku alkaa 11.5. ja päättyy 15.7. klo 21.00. Hakulomake löytyy osoitteesta: https://docs.google.com/forms/d/1e3xCQG_uKHC_j1n-HDZ6MNYK0Q9N_qhdu-DglcLDGnc/edit

Fuksiasunnot sijaitsevat Kampissa, Domus Academicalla. Sisäpihan toisella puolella sijaitsevat osakunnan tilat ja Kampin kauppakeskukseen kävelee muutamassa minuutissa. Asunnot ovat tilavia kahden hengen soluasuntoja. Asukkaiksi valitaan Wiipurilaisen Osakunnan fukseja, jotka aloittavat ensimmäisen vuoden opintonsa Helsingin yliopistossa syksyllä 2020. Asuntoihin tehdään määräaikaiset vuokrasopimukset ajalle 1.9.2020-31.8.2021. Lisätietoja asunnoista löydät nettisivujen Asunnot-kohdasta.
Hakuaika on 11.5.-15.7.2020.

Hakijan ei hakuvaiheessa tarvitse olla vielä varma opiskelupaikan saamisesta – hae siis rohkeasti!

Lisätietoja antaa

Aino Korhonen

Osakunnan asuntolasihteeri

Tiedostot