Koronatilanteen päivitys 19.8.

Wiipurilaiset! 

Syyslukukauden alun myötä myös osakuntatoiminta on vihdoin käynnistymässä kunnolla ensimmäistä kertaa sitten maaliskuussa alkaneen täyssulun! Syksyn aikana osakuntatoimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan, viranomaisten ja HYY:n ohjeet kuitenkin huomioon ottaen. Tämä tarkoittaa, että tilanteen ja suositusten muuttuessa toiminnan järjestämisen mahdollisuuksia täytyy/voidaan uudelleenarvioida moneen kertaan syksyn aikana. Tämän takia jäsenten kannattaa aktiivisesti seurata osakunnan viestintää. 

Fuksien osalta syksy pyritään toteuttamaan niin normaalisti kuin mahdollista. Kaikki wiipurilaisuudesta kiinnostuneet ovat siis tervetulleita tutustumaan ja liittymään osakuntaan koronasta huolimatta. 

Nykyisen tilanteen ja suositusten mukaan voimme järjestää hengailuiltoja ja kokouksia sekä oleskella osakuntatiloissa, kunhan turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Pyrimme myös suosimaan ulkotapahtumia niin hyvin, kuin Suomen syksy sen sallii. Juhlien järjestäminen HYY:n tiloissa on toistaiseksi kielletty, mikä tarkoittaa, ettei sitsejä voida järjestää normaaliin tapaan ja muidenkin virkistystapahtumien turvallisuutta DG:n tiloissa harkitaan hyvin tarkasti. 

Suurempina tapahtumina syksyn aikana ollaan järjestämässä inspehtorin vaihtokaronkka 30.10. (sillä edellytyksellä, että uusi inspehtori saadaan valittua) sekä tietysti Wiipurin Pamaus 30.11. Nämä molemmat tapahtumat pyritään järjestämään mahdollisimman turvallisesti. Jos koronatilanne pahenee, ne voidaan vielä joutua perumaan kokonaan. 

Kaikissa tapahtumissa myös osallistujilla on luonnollisesti iso vastuu koronaturvallisuudesta. Huolehdi siis turvaväleistä ja käsihygieniasta. Noudata viranomaisten karanteenisuosituksia, jos palaat ulkomaanmatkalta. Älä tule osakunnan tapahtumiin, jos koet itsesi kipeäksi. 

Ei siis synkistytä, vaan toivotaan, että tämänkin alkavan syksyn pimentymistä on valaisemassa runsaasti osakuntaystävien tapaamisia sekä wiipurilaista ilonpitoa! 

Wiipurilaisin terveisin 

Eetu