Uusien opiskelijoiden opintoavustushaku on auki

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön hallitus on avannut uusien opiskelijoiden opintoavustushaun 3.9.2020 alkaen. Avustusta voivat hakea tänä vuonna opintonsa aloittaneet osakunnan jäsenet. Hakuaika päättyy sunnuntaina 1.11.2020 klo 18.

Hakemukset toimitetaan Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiölle. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka on jätetty hakuajan päättymiseen mennessä säätiön postilaatikkoon osakuntatilojen lehtihuoneessa tai jotka ovat saapuneet perille postitse säätiön osoitteeseen:

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiö
Vironkatu 12 H 45
00170 Helsinki

Täytettävä apurahahakemus ja liite ovat saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan internet-sivuilta (wiipurilainenosakunta.fi) ja paperisina lehtihuoneen ilmoitustaululta. Hakemus koostuu hakemuslomakkeesta ja liitteestä: täytä ja palauta molemmat.

Hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta kirjallisesti hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

HUOM! Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Muista allekirjoittaa sekä hakemus että liite!

Uusien opiskelijoiden opintoavustukset myönnetään osakunta-aktiivisuuden perusteella, joten täytä liite (Selostus hakijan aktiivisuudesta osakunnassa) huolellisesti. Vallitsevan koronatilanteen muuttuminen huomioidaan haussa.

Hakuun liittyviin kysymyksiin saa vastauksia allekirjoittaneelta sähköpostitse. Yhteystiedot löydät hakulomakkeesta.

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön puolesta,
Juho Myyryläinen
Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön sihteeri

Opintoavustushakemus
WSS tietosuojaseloste