Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön apurahahaku 2021

WIIPURILAISEN OSAKUNNAN STIPENDISÄÄTIÖN APURAHAT 2021

Apurahoja voivat hakea vain Wiipurilaisen Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet. Apurahat on tarkoitettu ensisijaisesti Helsingin yliopistossa ja toissijaisesti muussa pääkaupunkiseudulla toimivassa korkeakoulussa tutkintoaan suorittaville opiskelijoille.

Hakuaika alkaa 1.12.2020 ja päättyy 31.1.2021 klo 16.00. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka on jätetty hakuajan päättymiseen mennessä säätiön valkoiseen postilaatikkoon osakunnan tiloissa tai jotka ovat saapuneet perille postitse säätiön osoitteeseen:

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiö Vironkatu 12 H 45
00170 Helsinki

Säätiön hallitus suosittelee hakemusten postittamisessa ottamaan huomioon, ettei posti jakele kirjepostia joka arkipäivä. Hakemuksen postittamiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, esimerkiksi vähintään viikko.

Hakulomake on saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan internet-sivuilta (wiipurilainenosakunta.fi). Samalla lomakkeella voi hakea yhtä tai useampaa apurahaa.