Ylimääräinen asuntohaku jatkuu!

Osakunnalla on edelleen vapaana kolme asuntoa, joista Wiipurilaisen Osakunnan asuntolatoimikunta järjestää vuokralaisten löytämiseksi ylimääräisen asuntohaun. Mäkelänrinne 5A:ssa vapautuu 1.4.2021 alkaen kaksi 28m2 yksiötä sekä jo 1.3.2021 alkaen 47m2 kaksio.

Asuntoja ovat oikeutettuja hakemaan myös Wiipurilaisen Osakunnan ulkopuoliset henkilöt. Asunnot täytetään ​hakemisjärjestyksessä.

Asumisaika asunnoissa vaihtelee seuraavanlaisesti:

Mäkelänrinne 5A, 47m2 kaksio: 1.3.2021-31.8.2021. Asunnon vuokra on 822,50e/kk. Asunto on mukana tämän vuoden asuntohaussa. Mikäli asunto myönnetään hakijalle molemmissa hauissa, saa hän jatkaa asumistaan asunnossa aina 31.8.2023 asti. Koska maaliskuu alkaa jo pian, voi sopimuksen tarvittaessa tehdä myös vasta 1.4.2021 alkaen.

Mäkelänrinne 5A, 28m2 yksiöt (2kpl): 1.4.2021-31.8.2022. Osakuntaan kuulumattomille henkilöille sopimus tehdään kuitenkin vain ajalle 1.4.2021-31.8.2021. Asuntojen vuokra on 518e/kk.

(Toisen yksiön nykyinen asukas luovuttaisi mielellään asunnon jo aiemmin, joten halutessasi voit alivuokrata sen häneltä maaliskuun lopuksi ja muuttaa jo 15.3.2021. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos olisit tästä vaihtoehdosta kiinnostunut.)

Mäkelänrinteessä vuokraan sisältyvät vesi, sähkö, internet-yhteys sekä saunan ja pesutuvan käyttö.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on mainittava:
– Henkilötiedot (henkilötunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
– Opiskelupaikka, jos on opiskelija
– Lyhyt selvitys elämäntilanteestasi
– Nykyinen asumismuoto
– Opintorekisteriote (epävirallinen riittää: liitetiedostona doc- tai pdf- muodossa)
– Lyhyt selvitys hakijan toiminnasta osakunnassa, jos hakija kuuluu osakuntaan (Kaikki mahdollinen osakuntatoiminta: virat, toimikunnat jne.)

Lähetä hakemus sähköpostitse asuntolasihteerille osoitteeseen: asuntolasihteeri@wiipurilainenosakunta.fi

Huom! Asunnot täytetään hakemisjärjestyksessä, ja haku jatkuu, kunnes kaikkiin asuntoihin saadaan vuokralainen. Lisätietoja asuntohausta voi kysyä asuntolasihteeri Milla Muttoselta viestitse (044 9878059) tai sähköpostitse (asuntolasihteeri@wiipurilainenosakunta.fi).