Uusien opiskelijoiden opintoavustushaku 2021

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön hallitus on avannut uusien opiskelijoiden opintoavustushaun. Avustusta voivat hakea tänä vuonna opintonsa aloittaneet osakunnan jäsenet. Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.11.2021 klo 18.

Hakemukset toimitetaan Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiölle. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka ovat saapuneet stipendisäätiön sihteerin sähköpostiosoitteeseen johanna.vihtonen(a)helsinki.fi ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksen saapumisesta lähetetään kuittaussähköposti (ole yhteydessä sihteeriin, mikäli et saa kuittausta hakemuksen saapumisesta).

Täytettävä apurahahakemus ja liite ovat saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan internet-sivuilta (wiipurilainenosakunta.fi). Hakemus koostuu hakemuslomakkeesta ja liitteestä: täytä ja palauta molemmat. Hakemuslomakkeen liitteineen voi täyttää tietokoneella. Tulosta täytetty hakulomake uudeksi pdf-tiedostoksi lomakkeen tietojen täyttämisen jälkeen. Varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että tietosi tallentuivat lomakkeelle.

Hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta kirjallisesti hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Huom.! Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Uusien opiskelijoiden opintoavustukset myönnetään osakunta-aktiivisuuden perusteella, joten täytä liite (Selostus hakijan aktiivisuudesta osakunnassa) huolellisesti. Vallitsevan koronatilanteen muuttuminen huomioidaan haussa.

Hakuun liittyviin kysymyksiin saa vastauksia allekirjoittaneelta sähköpostitse. Yhteystiedot löydät hakulomakkeesta.

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön puolesta,

Johanna Vihtonen

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön sihteeri