Haku vuosijuhlamestarin virkaan, YOAS:n opiskelijajäseneksi sekä vuosijuhlatoimikuntaan

Wiipurilainen Osakunta on avannut haun muutamiin virkoihin. Tarkoituksena on valita uusi vuosijuhlamestari sekä Ylioppilasasuntolasäätiön opiskelijajäsen kolmivuotiskaudelle! Lisäksi tulevaa 370-vuotisjuhlavuotta varten perustetaan oma vuosijuhlatoimikuntansa.

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on luonnollisesti järjestää vuosijuhlat ensi keväänä, jolloin osakunta täyttää pyöreitä vuosia. Virkaa voi hakea joko yksin tai sitten yhdessä kaverin kanssa, kuten monesti on ollut tapana. Joka tapauksessa vuosijuhlamestari saa apua edeltäjiltään ja nyt lisäksi toimikunnalta eli yksin ei tarvitse puurtaa! Vuosijuhlatoimikuntaan mahtuvat mukaan kaikki halukkaat, ja siihen on mahdollista liittyä myös myöhemmin vuoden aikana.

Ylioppilasasuntolasäätiön opiskelijajäsenen kausi kestää kolme vuotta, ja opiskelijajäseniä on kerrallaan kaksi. Virkaan kuuluu säätiön kokouksissa käyminen, minkä lisäksi neljän osakunnan välillä kiertää puheenjohtajavuoro. Kokouksia on yleensä kuukauden parin välein, ja niistä saa runsaat kokouspalkkiot. Toisinaan hoidettavana on myös pieniä juoksevia asioita. Vuosittain järjestetään tilinpäätösillallinen, joka on säätiön hallituksen jäsenille täysin maksuton. Opiskelijajäsenenä oppii paljon kiinteistöhuollosta ja talotekniikasta sekä pääsee vaikuttamaan Mäkiksen tulevaisuuteen.

Haku näihin virkoihin ja vuosijuhlatoimikuntaan alkaa nyt ja päättyy maanantaina 4.4. klo 23.59. Jos jokin tehtävistä nappasi mielenkiinnon niin vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen sihteeri@wiipurilainenosakunta.fi. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan nimi ja hakemuksen päiväys. Mukaan on hyvä liittää jonkinlaiset perustelut, jos tietää ettei pääse kokoukseen paikalle. Myös kokouksessa saa tietenkin asettua ehdolle.