Haku rinkelitoimikuntaan sekä liikuntasihteeriksi

Haku rinkelitoimikuntaan on auki. Toimikunta vastaa muutamasta Pamauksen perinteisestä ohjelmanumerosta. Rinkelitoimikuntaan haetaan kaksivuotiskaudelle neljää puhe- ja lauluintoista sekä kirjoittamisesta/sanoittamisesta pitävää henkilöä. Varsinaista laulutaitoa ei tarvita, mutta into laulaa ja esiintyä on sitäkin tärkeämpää.

Rinkelitoimikunta valitaan seuraavassa osakunnan kokouksessa tiistaina 10.5. Toimikunnasta kiinnostuneet voivat ilmoittaa asiasta sihteerille sähköpostitse, mikä kannattaa etenkin, jos ei ole pääsemässä kokoukseen. Myös kokouksessa on mahdollista asettua ehdolle.

Toimikuntaan osallistuminen on erittäin aikaintensiivistä koko marraskuun ajan, sekä tietysti pamausiltana.

Rinkelitoimikunnan lisäksi seuraavassa kokouksessa valitaan uusi liikuntasihteeri syyslukukaudelle,kun nykyinen liikuntasihteeri valmistuu.

Mikäli pidät liikunnasta ja erityisesti mikäli pidät yhdessä liikkumisesta, on paikka kuin luotu sinulle. Hae siis rohkeasti!
Liikuntasihteerinä pääset liikuttamaan osakuntaa haluamallasi tavalla. Menneinä vuosina suosittuja liikuntamuotoja ovat olleet erilaiset lajikokeilut, keskiviikkosähly sekä lenkkikerho. Tämän lisäksi liikuntasihteerin tehtävänkuvaan kuuluu penkkiurheilun yhdistäminen liikkumiseen sopivassa suhteessa. Mahdollisuuksia on siis monia ja omien visioiden täyttämiseen saat käyttöösi hyvän budjetin osakunnalta.

Molempiin tehtäviin voi siis hakea etukäteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen sihteeri@wiipurilainenosakunta.fi. Mukaan on suositeltavaa liittää jonkinlaiset perustelut, jos tietää ettei pääse kokoukseen paikalle. Haku on auki tiistaihin 10.5. klo 16 asti, ja tosiaan myös kokouksessa saa asettua ehdolle.