Tervetuloa fuksit!

Opiskelusyksy 2022 on alkamassa, joten on myös aika toivottaa uudet fuksit tervetulleiksi Wiipurilaisen Osakuntaan! Olet tervetullut mukaan osakunnan toimintaan riippumatta siitä, minkä vuoden opiskelija olet – meille olet joka tapauksessa fuksi, jos aloitat nyt osakunnalla. 

Fuksitapahtumamme ovat ilmaisia ja fuksit ovat erittäin tervetulleita myös kaikkiin muihin osakunnan tapahtumiin. Toivottavasti myö nähään siuta syksyn aikana usein osakunnan riennoissa! Meiltä löytyy niin juhlia, urheilua kuin kulttuurimenojakin, ja toki myös kokouksia. Yleensä joka toinen tiistai järjestettävissä kokouksissa voit syödä herkullisia tarjoomuksia ilmaiseksi, moikata kavereita ja päättää osakunnan ajankohtaisista asioista.

Syksyn tapahtumia pääset kurkkimaan nettisivuiltamme löytyvästä tapahtumakalenterista sekä muun muassa Instagramista ja Facebookista löytyvistä julkaisuista, joihin on koottu suurimpien tapahtumien sekä kokousten päivämäärät. Lisää kivoja tapahtumia julkistetaan syksyn mittaan. Kannattaa siis seurata tiedotuskanaviamme.

Tutustumisen meihin voit aloittaa esimerkiksi lauantaina 3.9. Hesperian puistossa järjestettävästä Fuksipuisto-tapahtumasta, jossa eri osakunnat ovat esittäytymässä. Oma fuksipiknikkimme koittaa 7.9. Syksyn ensimmäinen kokous taas järjestetään 12.9., eli poikkeuksellisesti maanantaina. 

Fuksineuvokset Elina ja Marika ovat täällä siuta varten ja heihin voit ottaa yhteyttä, jos tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää. Heijät saa kiinni esimerkiksi tästä sähköpostista: fuksineuvos@wiipurilainenosakunta.fi. Toki myös muut osakuntalaiset ovat mielissään uusista fukseista ja saat nykäistä hihasta ihan ketä tahansa! Instagramissa on WiO:n varsinaisen tilin lisäksi fuksineuvosten ylläpitämä @wiipurinfuksit, josta löytyy erityisesti teille fukseille suunnattua tietoa.

Toivottavasti viihyt meijän kaa❤️💛💙

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*