Uusien opiskelijoiden opintoavustushaku 2022

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön hallitus on 15.10. alkaen avannut uusien opiskelijoiden opintoavustushaun. Avustusta voivat hakea tänä vuonna opintonsa aloittaneet osakunnan jäsenet. Hakuaika päättyy tiistaina 8.11.2021 klo 24.

Hakemukset toimitetaan Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiölle säätiön sähköiseen apurahajärjestelmään. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka ovat saapuneet stipendisäätiön apurahajärjestelmään ennen hakuajan päättymistä.

Hakulomake on saatavilla säätiön sähköisessä hakujärjestelmässä: https://wiipurilainenosakunta.apurahat.net/login.aspx Hakeminen edellyttää hakujärjestelmään rekisteröitymistä, mikä tapahtuu painamalla linkkiä ”rekisteröidyn apurahan hakijaksi”. Hakiessa saatetaan edellyttää vahvaa tunnistautumista esimerkiksi pankkitunnuksin. Hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta kirjallisesti hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Uusien opiskelijoiden opintoavustukset myönnetään osakunta-aktiivisuuden perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Hakuun liittyviin kysymyksiin saa vastauksia allekirjoittaneelta sähköpostitse osoitteella jaakko.tanhola@gmail.com

Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön puolesta,
Jaakko Tanhola
Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön sihteeri

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*