Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön apurahahaku 2023

Apurahoja voivat hakea vain Wiipurilaisen Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet. Apurahat on tarkoitettu ensisijaisesti Helsingin yliopistossa ja toissijaisesti muussa pääkaupunkiseudulla toimivassa korkeakoulussa tutkintoaan suorittaville opiskelijoille.

Hakuaika alkaa 1.12.2022 ja päättyy 31.1.2023 klo 23.59. Ajoissa saapuneiksi katsotaan hakemukset, jotka on jätetty hakuajan päättymiseen mennessä säätiön sähköiseen apurahahakujärjestelmään. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Säätiön hallitus suosittelee hakemusten lähettämisessä ottamaan huomioon, että hakemuksiin tarvitaan erilaisia tietoja ja liitteitä. Hakemuksen täyttäminen kannattaa siis aloittaa ajoissa, esimerkiksi muutama päivä ennen hakuajan päättymistä.

Hakulomake on saatavilla Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiön sähköisessä apurahahakujärjestelmässä. Samalla lomakkeella voi hakea yhtä tai useampaa apurahaa.

Sähköinen apurahahakujärjestelmä löytyy osoitteesta https://wiipurilainenosakunta.apurahat.net/login.aspx

Alla olevista apurahahakuohjeista löytyy tarkemmat tiedot järjestelmän käytöstä sekä apurahoista.

Apurahahakuohjeet -23

Tietosuojaseloste_wss

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*