WIIPURILAISEN OSAKUNNAN UUSIEN OPISKELIJOIDEN ASUNTOHAKU 2023

Uusien opiskelijoiden asuntojen hakuaika on 22.5.2023–14.7.2022. Hakeminen tapahtuu täyttämällä lomake.

Asunnot (5 kpl) on tarkoitettu ensisijaisesti Wiipurilaisen Osakunnan kanta-alueelta eli Etelä-Karjalasta kotoisin oleville uusille opiskelijoille. Mikäli hakija saa ja vastaanottaa asunnon, tulee hänen liittyä osakuntamme jäseneksi. Jäsenmaksu, joka on 12€, maksetaan ylioppilaskunnan (HYY) jäsenmaksun yhteydessä ja jäsenyys todistetaan asuntolasihteerille syksyllä.

Asunnon saaminen edellyttää opiskeluoikeutta Helsingin yliopistossa eli hakijan on aloitettava opiskelu syksyllä 2023 Helsingin yliopistossa (ei esim. Aalto-Yliopisto tai Hanken Svenska Handelshögskolan). Hakijoiden, jotka on hyväksytty opiskelemaan Helsingin yliopistoon ennen vuotta 2023, mutta ovat siirtäneet opintojen aloittamista syksyyn 2023, hakemuksia ei kuitenkaan voida ottaa mukaan asuntohakuun.

Asuntoa voi hakea, vaikka päätöstä opiskelupaikan myöntämisestä ei ole vielä tullut.

Asunnot tarjotaan HYY:n yksiöistä ja ne sijaitsevat Helsingin keskustassa Kampissa Domus Academicalla, D-talossa, osakunnan välittömässä läheisyydessä. Vuokrasopimukset tehdään ajalle 1.9.2023–31.8.2024. Asunnon koko on 20 m2 ja sen kuukausivuokra on 629 euroa. Asunnoissa on kylpyhuone sekä keittokomero.

Asunnot arvotaan hakijoiden kesken. Paikan saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 22.07.2023 mennessä

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.7.2023 klo 21.00, jolloin lomake sulkeutuu.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla asuntolasihteeri Ville Huuhilolta: asuntolasihteeri@wiipurilainenosakunta.fi, vastaus sähköposteihin viikonloppuisin, kiireellisissä fuksiasuntohakuun liittyvissä asioissa arkipäivisin voit ottaa yhteyttä varakuraattori Milla Muttoseen: varakuraattori@wiipurilainenosakunta.fi

Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*