Wiipurilaisen Osakunnan Rokkiorkesteri

Jäikö edellinen rokkibändisi maakuntaan? Tervetuloa WORoon!

WORo eli Wiipurilaisen Osakunnan Rokkiorkesteri on vuonna 2014 perustettu osakunnan kerho. Kuten nimestä jo nokkelampi päättelee, on kerhon pääasiallisena tarkoituksena tuottaa ilmakehään ääniaaltoja esimerkiksi osakunnan ja muiden opiskelijajärjestöjen juhlissa sekä edistää osakuntalaisten harrastusmahdollisuuksia populaarimusiikin saralla. Toisin sanoen kyseessä on siis osakunnan bilebändi, joka toimii kerhon muodossa.

Bändi soittaa varsin perinteisessä kokoonpanossa, eli mukana on (tai ainakin on tarkoitus olla) rummut, basso, kitaroita, syntikkaa ja laulua. Ohjelmisto koostuu hyvästä ja muuten vaan pyllyt pyörimään saavasta populaarimusiikista. Mukaan pääsemiselle ei ole mitään muodollisia pääsyvaatimuksia, mutta jonkunlainen musiikillinen tausta on suotavaa, jotta toiminta pysyy mielekkäänä kaikille.

Bänditoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa siis ehdottomasti käydä WORo:n treeneissä kurkkaamassa miltä toiminta näyttää! Lisää tietoa saa myös kerhon Pomolta Ville Nevalalta (Nevalav(at)gmail.com) tai Anton Falkenbergiltä  (anton.falkenberg(at)helsinki.fi). Meille voit lähettää myös biisitoiveita!

woro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*