Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DGO:n fuksiaiset 22.9.

22.9.2023 @ 18.00 - 23.00

DGOn ja SavOn yhteiset fuksiaiset tulevat taas!

Fuksiaiset järjestetään perjantaina 22.9. klo 18 alkaen DGO:lla osoitteessa Leppäsuonkatu 11 (ovisummeri “Alexander, Osakunnat”). Illan aikana kierretään pienissä joukkueissa erilaisilla rasteilla, joiden kautta osakuntien kerhot sekä muut toimijat tulevat tutuksi.

Joukkueet jaetaan paikan päällä, joten tule rohkeasti mukaan joko yksin tai kaverin kanssa. Fuksiaiset ovat myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin osakuntalaisiin yli osakuntarajojen!

Kun rastikierros on päättynyt, siirrytään DGO:lta Uudelle ylioppilastalolle SavOn tiloihin Vinnille, jossa parhaiten rastikierroksesta selvinneet joukkueet palkitaan ja jatkot voivat alkaa!

Tapahtuma ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja se on kaikille ilmainen. Jos tapahtumasta herää kysyttävää, ole yhteydessä fuksineuvoksiin telegrammissa tai sähköpostitse fuksineuvos@wiipurilainenosakunta.fi

Tapahtumassa ovat voimassa turvallisemman tilan periaatteet. ( https://wiipurilainenosakunta.fi/wp-content/uploads/2023/01/Turvallisemman-tilan-periaatteet-HTK.pdf )

Mitä: DGO + SavO fuksiaiset

Missä: DGO:lla (Leppäsuonkatu 11, ovisummeri “Alexander, Osakunnat”)

Milloin: perjantaina 22.9. klo 18 alkaen

Miksi: koska yhteisosakuntalaisuus on kivaa!

Tiedot

Päivämäärä:
22.9.2023
Aika:
18.00 - 23.00

Tapahtumapaikka

DGO