Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fuksipuisto 2.9.

2.9.2023

Oletko juuri muuttanut pääkaupunkiseudulle ja aloittanut opinnot? Kaipaatko orientaatioviikolle poikkitieteellisiä päätösbileitä? Vai onko opiskeluvuosia kenties jo takana useampikin, mutta uudet kujeet kiinnostaisivat? Vaivaako osakuntaikävä, ja haluaisit päästä moikkaamaan kavereita yli osakuntarajojen?

Tervetuloa osakuntiin ja Fuksipuistoon! Osakunnat kokoavat eri alojen opiskelijoita yhteen ja järjestävät monenmoista toimintaa, kuten juhlia, urheilua, sitsejä, kulttuuririentoja ja harrastustoimintaa. Yhtä lailla osakunnat tarjoavat jäsenilleen tukea esimerkiksi asuntojen ja stipendien muodossa.

Olitpa sitten humanisti, fyysikko, oikkari tai lääkisläinen, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Monissa osakunnissa mukana on myös opiskelijoita esimerkiksi Aalto-yliopistosta, Metropoliasta, Arcadasta, Hankenista, Diakista ja Haaga-Heliasta!

Erityistä on, että osakunnat jakautuvat maakuntien mukaan. Mukaan osakuntiin kuitenkin pääsee, vaikka ei kanta-alueelta kotoisin olisikaan. Nyt kaikki osakunnat järjestävät yhdessä esittäytymistapahtuman lauantaina 2.9.2022 klo 14-20.

Tapahtuma järjestetään Hesperian puistossa! Maksuttomassa ulkoilmatapahtumassa pääsee kiertämään ständejä ja tutustumaan eri osakuntien touhuihin. Paikalle voi tulla monen maissa tahansa yksin tai kavereitten kanssa, ja ständejä voi kierrellä vapaasti. Pitäisiköhän sitä liittyä Hämäläis-Osakuntaan, vaiko ehkä Keskisuomalaiseen tai Pohjois-Pohjalaiseen Osakuntaan? Tuu ottamaan selvää paikan päälle!

Kannattaa myös tulla Fuksidiskoon Tavastialle seuraavana maanantaina!

MITÄ? Osakuntien Fuksipuisto
MISSÄ? Hesperian puisto
MILLOIN? la 2.9. klo 14–20
MIKSI? Tule tapaamaan osakunnat!
HINTA? Vapaa pääsy!
KIDE.APP? Kide.app!

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2023

Tapahtumapaikka

Hesperian puisto
Mannerheimintie 40
Helsinki, Uusimaa 00260 Suomi
+ Google Map