Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itsenäisyyspäivä

6 joulukuun, 2019 @ 12.00 - 23.30

Itsenäisyyspäivä alkaa jo perinteeksi muodostuvalla itsenäisyyspäivän lounaalla. Lounas tarjoillaan tänä vuonna ravintola Juttutuvassa Hakaniemessä (Säästöpankinranta 6). Paikkoja on varattu meille 30, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauksemme alkaa klo. 12, joten tavatkaamme ravintolan edessä klo. 11.50.

Lounaalle ilmoittautuminen, ohjeet ja vaihtoehdot löytyvät oheisesta linkistä:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3krKKLyDzPnQDSxKNhr3RzIlo1nHbGhwasCyXcDySHVFMYA/viewform?usp=sf_link

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 28.11. 

Loppuiltapäivän ohjelmaan kuuluu seppeleiden lasku Sankariristille Hietaniemen hautausmaalla klo 16, mitä voi halutessaan mennä seuraamaan.

Iltapäivä huipentuu klo. 17 lähtevään soihtukulkueeseen. Tuhannet opiskelijat kulkevat läpi Helsingin katuja ja suuntaavat kohti Senaatintoria, jossa kuulemme erilaisia puheita sekä kuorolaulua. Soihtukulkue päättyy noin klo. 18.15.

Wiipurilaisten itsenäisyyspäivä ei vielä tähän pääty, vaan iltaa voi lähteä jatkamaan osakuntaseurassa Bottan lämmössä.

Eli Itsenäisyyspäivän ohjelmasta ei tarvitse itse huolehtia vaan sen voi viettää hyvässä seurassa ja osakuntatovereiden kanssa!

Jos kysyttävää ohjelmasta tai muusta päivän kulkuun liittyvästä, voi olla yhteydessä minuun. Mukaan seuraan voi liittyä siinä vaiheessa kuin itse haluaa!

Terveisin,

Anssi

Toimari

Tiedot

Päivämäärä:
6 joulukuun, 2019
Aika:
12.00 - 23.30