Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jäsenpäivystys 5.10.

5.10.2023 @ 17.00 - 18.30

Jäsenpäivystyksen ajankohta: 17:00-18:30

Jäsenpäivystyksiä on erikseen ilmoitettuina ajankohtina osakuntatiloissa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11). Jos siulla ei oo kulkulupaa, soita ovikelloa osakunnat alexander, niin tullaan avaamaan.

Jokaisen osakuntalaisen tulee käydä jäsenpäivystyksessä syksyn aikana!

Päivystyksessä päivitetään osakuntalaisten tiedot ajan tasalle jäsenrekisteriin sekä tarkistetaan, että jäsenmaksu on maksettu. Tämän jälkeen saat osakuntatarrasi vuodelle 2023-2024! Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa. Osa päivystyksistä on myös keskiviikkokahvien yhteydessä, jolloin voit kätevästi jäädä kahvittelemaan muiden DGO:laisten kanssa.

Päivystämässä ovat sihteeri Vilja ja varakuraattori Milla. Lisäksi mukana ovat myös fuksineuvokset Alina ja Heta, mikä tarjoaa oivallisen tilaisuuden uusille jäsenille tulla kirjautumaan osakuntaan, tutustumaan osakuntatiloihin ja vaikka höpöttelemään hieman.

Varaudu esittämään meille todiste maksetusta jäsenmaksusta. Jos olet Helsingin yliopiston jäsen ja maksanut maksun lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä, tieto löytyy Sisusta. Muilla toimii esim. kuvakaappaus osakunnan tilille maksetusta jäsenmaksusta. (Maksutiedot: https://wiipurilainenosakunta.fi/liity/ )

Jos tiedät, ettet pääse lainkaan paikan päälle syksyn päivystyksiin esimerkiksi vaihdon tai toisella paikkakunnalla asumisen takia, otathan yhteyttä: varakuraattori@wiipurilainenosakunta.fi

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2023
Aika:
17.00 - 18.30

Tapahtumapaikka

DGO