Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osakunta-appro 3.11.

3.11.2023 @ 17.00 - 23.00

LISÄERÄ APPROLIPPUJA MYYNTIIN – jatkot Casalla

Osakunta-appron  lipunmyynti starttasi niin vauhdikkaasti, että kaikki jatkot sisältävät liput myytiin heti viikonloppuna loppuun.

Jäitkö ilman jatkollista approlippua? Ei hätää, sillä suuren kysynnän vuoksi saimme lisäerän lippuja myyntiin. Nämä approliput sisältävät appropassin ja täyttä passia vastaan saatavan haalarimerkin lisäksi jatkot Casa Academicalla Keskisuomalaisen Osakunnan tiloissa!

Lisäerä lippuja tulee myyntiin ke 11.10. klo 12 Kide.appiin. Ole nopea, sillä nämä ovat viimeiset liput tämän vuoden mahtavimpaan approon!

Eivätkö osakunnat ole vielä tuttuja tai haluaisitko päästä tutustumaan myös muihin kuin omaan osakuntaan? Nyt siihen on mahdollisuus, kun valtavan suosion aikaisempina vuosina saanut Osakunta-appro palaa jälleen yhden vuoden tauon jälkeen!

Approssa kierrellään eri osakunnilla ja kerätään seikkailun tiimellyksessä leimoja passiin. Kiertely alkaa klo 17 valitsemastasi osakuntatalosta. Haalarimerkit ovat lunastettavissa omasta lähtöpaikastasi klo 23 mennessä täyttä suorituspassia vastaan. Ilta huipentuu jatkoihin Uudella ylioppilastalolla ja Bottalla, joissa pääsee bilettämään aina aamuun asti.

Pelkän approlipun hinta 5€ sisältää suorituspassin sekä haalarimerkin täyttä suorituspassia vastaan. Jatkot sisältävä lippu maksaa 8€.

Voit osallistua tapahtumaan yhtälailla alkoholittomana kuin alkoholillisenakin.

Voit valita lähtöpaikaksesi minkä tahansa osakuntatalon riippumatta siitä, mihin itse kuulut. Sinun ei edes tarvitse kuulua mihinkään osakuntaan – riittää kun olet opiskelija.

Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 6.10. klo 12!

Lähtöpaikkojen osoitteet
Uusi ylioppilastalo – Mannerheimintie 5
Botta – Töölönkatu 3 A, 5. krs
DGO – Leppäsuonkatu 11
Hämis – Urho Kekkosen katu 4-6
SatO – Lapinrinne 1
KSO – Perhonkatu 6
Nylle – Kasarmikatu 40

Jatkopaikkojen osoitteet
Botta – Töölönkatu 3 A, 5. krs
Vinni (Uusi ylioppilastalo) – Mannerheimintie 5 A, 6. krs
ESO (Uusi ylioppilastalo) – Mannerheimintie 5 A, 4. krs
KSO – Perhonkatu 6

Tiedot

Päivämäärä:
3.11.2023
Aika:
17.00 - 23.00