Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PoWiKo: Susiraja-sitsit

5.4. @ 19.00 - 23.59

PoWiKO: Susiraja-sitsit 5.4.

Kevään huipentuma ennen Wappua on perinteiset PoWi-sitsit, johon olemme tänä vuonna saaneet kaapattua mukaan myös Karjalaiset, joiden kanssa muodostamme yhdessä kolmistaan Suomen susirajan. Suuntaa siis Bottalle kolmiosakuntalaiseen iltajuhlaan perjantaina 5.4.!

Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30 Bottan 5. kerroksessa ja pöytiin siirrytään klo 19.00.

Järjestävien osakuntien fuksimajurit- ja vastaavat toivottavat sitsaamaan tulevat fuksit (WiOn uudet civikset) fuksietkoille puoli tuntia ennen alkumaljoja. Etkoilla kerrataan nopeasti sitsikäytänteitä, kerrotaan oman osakunnan toiminnasta sekä tutustutaan muihin fukseihin sekä heistä vastaaviin virkailijoihin. Etkoille ovat tervetulleita myös vähemmän sitsanneet aiempien vuosien fuksit, jotka kaipaavat muistinvirkistystä. Fuksietkoille osallistumisesta kysellään ilmoittautumisen jälkeen, mutta voit jo ilmoittaa tulostasi oman osakuntasi fuksivastaavalle!

Ilmoittautuminen sulkeutuu kun paikat ovat täyttyneet tai viimeistään 3.4., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova! Linkki ilmoon: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe5IvyqLx2YdTq…/viewform

MITÄ: Pohjalais-Wiipurilais-Karjalais Susiraja-sitsit
MISSÄ: Botta, Töölönkatu 3 A 5. krs.
MILLOIN: 5.4., cocktail klo 18.30, pöytiin klo 19.00
MITÄ MAKSAA: 14 € (maksutiedot lähetetään osallistujille sähköpostitse)
MITÄ PÄÄLLE: Smart casual (metsäisillä koristeilla) ja osakuntanauha
MIKSI: Koska susiraja kutsuu

Tiedot

Päivämäärä:
5.4.
Aika:
19.00 - 23.59