Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Wiipurilaisen Osakunnan 370. vuosijuhla 4.3.

4.3.

❤️💛💙 SAVE THE DATE – WIO 370-VUJUT 04.03.2023 ❤️💛💙

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät Wiipurilaisen Osakunnan 370. vuosijuhlaan lauantaina 4.3.2023! Tänä vuonna juhlahumu on erityisen railakasta, sillä rakas osakuntamme täyttää pyöreitä. Päiväjuhlan ohjelma alkaa kello 14.15 Kielikeskuksen juhlasalissa (Fabianinkatu 26, 3 krs.). Päiväjuhlassa otetaan vastaan edustajien tervehdykset ja kuullaan puheita. Iltajuhlaa vietämme Tapahtumatalo Bankissa (Unioninkatu 20), jonne voi alkaa saapua kello 18.00 alkaen. Pöytiin siirrytään kello 18.30.Vuosijuhlien iltajuhlassa ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan muun muassa juhlapuhe, huomionosoituksia, kuoroesitys ja akateemiset tanssit. Pukukoodina toimii juhlapuku akateemisin kunnia- ja ansiomerkein.

Vuosijuhlien teema on tänä vuonna tulevaisuus. Valitsimme sen teemaksi, sillä tämä vuosi niin osakunnalla kuin koko maailmassakin tuntuu merkitykselliseltä hetkeltä menneen ja tulevan välillä. Yhteiskunnassa tapahtuu isoja asioita, joiden lopputulokset vaikuttavat kaikkien ihmisten tulevaisuuteen. Meillä kaikilla on myös mahdollisuus tehdä parempia valintoja ja vaikuttaa siihen, miltä tulevaisuus näyttää. Osakunnallakin pohditaan jatkuvasti tulevaisuutta, sitä miten voimme tehdä tasa-arvoisempia ja kestävämpiä ratkaisuja, jotta toimintamme voisi jatkua mahdollisimman avoimena ja innostavana. Tänä vuonna Wiipurilaisen Osakunnan vuosijuhlissa juhlitaan toiveikkaina paremman tulevaisuuden puolesta!

Iltajuhlan jälkeen jatkamme juhlintaa osakuntamme tiloissa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11). Perinteinen silliaamiainen tarjoillaan niin ikään osakunnalla sunnuntaina 5.3. kello 12.

Illalliskortin hinta on 85 euroa civiksiltä ja 95 euroa edustajilta, senioreilta ja muilta. Illalliskortti sisältää narikan, kolme ruokalajia, kaksi viinikaatoa ja kahvin tai teen. Juhlapaikalla on koko illan toimiva baari. Sillis maksaa 13 euroa (ovelta 15 euroa). Maksut suoritetaan osakunnan tilille FI53 1271 3000 3058 58, vuosijuhla viitteellä 1122 ja sillis viitteellä 1135. Toivomme siis kahta erillistä maksua erillisillä viitteillä! Eräpäivä on torstaina 2.3. Huomioithan kuitenkin, että mikäli saat 2023 stipendihaussa apurahan Wiipurilaisen Osakunnan stipendisäätiöltä, sinun ja mahdollisen avecisi ei tarvitse maksaa illalliskorttia.

Ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu 17.2. klo 23.59 mennessä e-lomakkeella:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/121750/lomakkeet.html

 

Tervetuloa mukaan juhlahumuun!

Enni Saukkonen & Anni Huomolin

Vuosijuhlamestarit 2023

Tiedot

Päivämäärä:
4.3.

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Bank