Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien koelaulut 15.9

15.9.2022 @ 18.00 - 22.00

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien syksyn koelaulut järjestetään 8.9. ja 15.9.2022. Olet sitten opintojesi alkutaipaleella tai kokeneempi konkari, WiOLissa on tilaa juuri sinulle: laulutaidon lisäksi pääsyvaatimuksena on ainoastaan into laulaa hyvässä porukassa. Kaikki stemmat ovat tervetulleita sekakuoroomme!

MISSÄ?

Koelaulut järjestetään osakuntatiloissa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Soita summeria, jossa lukee ”Alexander, Osakunnat”. Päästyäsi sisään kulje alas portaat ja käänny portaiden alapäässä vasemmalle.

MILLOIN?

8.9. ja 15.9.2022.

Molempina päivinä hakijat ovat tervetulleita osallistumaan kello 18.00 alkaviin kuoroharjoituksiin, joiden jälkeen koelaulu suoritetaan yhdessä musiikkilautakunnan kanssa. Jos et pääse treeneihin kyseisinä aikoina, mutta haluaisit silti osallistua koelauluihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen marja.kortekangas@gmail.com.

MISTÄ KOELAULU KOOSTUU?

Koelaulu koostuu:

1) äänialan testaamisesta

2) säveltoistoharjoituksista

3) pienestä kvartettilaulusta yhdessä kokeneemman stemmakaverin kanssa

4) ilman säestystä kuoron musiikkilautakunnalle laulettavasta lyhyestä yksinlaulusta, jonka saat itse valita. Kappaleen tyylisuunta on vapaasti valittavissa, mutta esimerkiksi tutut kansanlaulut tai lastenlaulut toimivat tässä osiossa hyvin.

MIKÄ WIOL?

WiOL on aktiivinen opiskelijakuoro, joka tunnetaan monipuolisesta ohjelmistosta, iloisesta menosta ja uniikista Wene-WiOLista. Nelikymmenpäistä sekakuoroamme johtaa Riku Laurikka. Harjoittelemme Domus Gaudiumilla torstaisin klo 18.00–21.15. Lue lisää: http://www.wiol.fi/kuoro/. Löydät meidät myös Instagramista (@wiolinlaulajat) ja Facebookista (@WiOLkuoro).

Älä aikaile vaan hae mukaan, myö tahotaa laulaa siun kaa!

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2022
Aika:
18.00 - 22.00

Tapahtumapaikka

DGO