DGO:n keskiviikkokahvit 8.2.

DGO

DGO:n jokaviikkoiset keskiviikkokahvit, wiipurilaiset emännöi. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tuu sieki mukaan!

Ystäväsitsit 10.2.

DGO

Virkailijanvaihtokaronkasta on selvitty ja vujuviikko häämöttää horisontissa, mutta ennen sitä on aika viettää ystäväsitsejä! Näille sitseille on enemmän kuin suositeltua ottaa mukaan ystävä, joka ei ole sinulle tuttu osakunnan kautta. Ehkäpä haluat näyttää Wiipurilaisten sitsitunnelmaa lapsuudenystävälle, koulukaverille tai naapurille? Muistakaa kuitenkin molemmat täyttää erikseen ilmoittautumislomake. Ystävän tuominen ei ole pääsykriteeri, vaan olet tietenkin tervetullut pöytään …

Ystäväsitsit 10.2. Lue lisää »

Osakunnan kokous 13.2.

DGO

Helmikuun ensimmäinen kokous pidetään maanantaina 13.2. klo 19 alkaen. Huom! Kokous on poikkeuksellisesti maanantaina, ei tiistaina, saavuthan siis maanantaina paikalle. Kuraattori lähettää asialistan sähköpostilistalle ennen kokousta. Emännistö tarjoilee parastaan. Tervetuloa!

HIFK-Saipa peli 17.2.

Helsingin jäähalli

Vuosi starttaa myös liikuntatapahtumien osalta! Suunnataan porukalla seuraamaan idän ihmeen urotekoja Helsingin jäähalliin perjantaina 17.2., missä HIFK-Saipa -peli starttaa klo 18:30. Osakunta sponsoroi , jolloin lipun hinta on opiskelijoille 10 euroa. Kysymykset ja ilmoittautumiset liikuntasihteeri Niinalle (0453514200) viimeistään torstaina 9.2.