Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2021

DGO:n fuksiaiset 24.9.

syyskuu 24 @ 18.00 - 21.00
DGO

Tänä syksynä Domus Gaudiumin osakunnat yhdistävät jälleen voimansa yhteisiin fuksiaisiin! Olit sitten Wiipurilainen, Karjalainen tai Kymäläinen osakuntafuksi, tämä tapahtuma on juuri sinua varten. Rastimestareina toimivat eri kerhot ja kaverit, jotka keksivät teille fukseille menoa ja meininkiä. Rasteilla pääsette ottamaan mittaa toisistanne mitä erikoisimmissa tehtävissä. Virittäydy tunnelmaan keräämällä itsellesi joukkue kasaan tai tule rohkeana paikalle yksin – kaikille kyllä löytyy tiimi tähän eeppiseen taistoon! Tässä kilpailussa kaikki keinot ovat sallittuja. Pakkaa siis mukaasi hyvää mieltä ja parempaa juomaa, jos jano yllättää…

Lue lisää »

Uusien sääntöjen ilta 27.9.

syyskuu 27 @ 18.00 - 20.00
DGO

Kuraattori esittelee uusia, valmisteltuja sääntömuutoksia. Tuu ihmettelemään millaisia muutoksia on luvassa ja nauttimaan tarjottavista. Kuraattori lähettää vielä sähköpostilistalle tarkemmat tiedot illasta, mutta ilta pidetään maanantaina 27.9. klo 18 alkaen.

Lue lisää »

lokakuu 2021

Osakunnan kokous 5.10.

lokakuu 5 @ 19.00 - 21.00
DGO

Osakunnan kokous järjestetään tuttuun tapaan Domus Gaudiumin salissa klo 19 alkaen. Emännistö tarjoaa iltapalaa ja kahvia/teetä. Asialista tulee sähköpostilistalle.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat