Kerhot

Virkailijoiden lisäksi monenlaista osakuntatoimintaa järjestävät WiO:n kerhot. Kerhot kyykkäävät, laulavat, soittavat, suunnistavat, tutustuvat kotiseutuun ja pitävät yllä naiskulttuuria.

Kyykkäkerhossa harjoitellaan ympäri vuoden karjalaista perinnepeliä kyykkää. Kerhon jäsenet osallistuvat vuosittain kyykän MM-kilpailuihin sekä muihin kyykkäkisoihin.

Wiipurilaisen Osakunnan suunnistajat eli WOSu kerää yhteen suunnistuksestä ja kestävyysharjoittelusta kiinnostuneet osakuntalaiset. WOSun riveissä on mahdollista lähteä myös testaamaan suunnistustaitojaan Jukolan viestiin.

Musiikkiharrastuksia voi jatkaa osakunnassakin. WiOL on noin 40-jäseninen sekakuoro, joka esiintyy useissa tapahtumissa ympäri vuoden. Kesän ohjelmaan kuuluu muun muassa kirkkovenekiertue. WiOL on tunnettu erityisesti sosiaalisuudestaan – onpa joskus joku kuorolainen todennutkin, ettei ole elämää ilman WiOLia. Kuoromusiikin lisäksi osakunnalla voi jammailla myös populaarimusiikin tahdissa. WORo eli Wiipurilaisen Osakunnan Rokkiorkesteri on osakunnan bilebändi, jonka ohjelmisto koostuu viimeisimmistä radiohiteistä hieman vanhempiin populaarimusiikin klassikoihin. Tervetuloa treeneihin!

Kotiseutukerho harrastaa nimensä mukaisesti kotiseutuun liittyviä asioita. Kotiseutua ei suinkaan rajata kovin tarkasti, vaan ohjelmaan on kuulunut muun muassa kulttuuripitoisia retkiä niin Porvooseen, Tuusulaan, Turkuun kuin Tallinnaankin. Keväisin kerho järjestää perinteiset Virsujuhlat, joissa pöytä notkuu perinneherkkuja. Joulunalla on myös järjestetty monesti joulukarkkitalkoot.

Entiset osakuntalaiset ikään katsomatta tapaavat Senior Wiburgenses -seniorijärjestön toiminnassa.

Kaikki osakuntalaiset ovat tervetulleita kerhotoimintaan. Tule ja löydä omasi!