Miten liityn

Wiipurilaiseen Osakuntaan?

Ootko jo liittyny meijän jäseneksi, muttet tiedä, mikä homman nimi on?

Haluaisitko tulla vähän haistelemaan toimintaa ennen liittymistä?

Oli tilanne mikä tahansa, toivotamme siut täyestä sydämestämme tervetulleeksi Wiipurilaiseen Osakuntaan! Meillä fuksit tutustuvat toisiinsa ja vanhempiin osakuntalaisiin hyvän ruuan ja juoman parissa täysin ilmaiseksi koko syksyn ajan. Meillä pääset sitsaamaan, kokoustamaan, bilettämään kuin hengailemaan rennosti, käymään kulttuuri- ja urheilutapahtumissa sekä näkemään myös muiden osakuntien meininkiä lähietäisyydeltä.

Ei siis pöllömpi diili!

Liittyminen

Osakuntaan liityt maksamalla osakunnan vuosittaisen jäsenmaksun (12 euroa) ja kirjoittautumalla osakuntaan. Jäsenyyden ylläpitämiseksi maksu täytyy suorittaa joka vuosi. Maksun voi maksaa myös suoraan osakunnan tilille (nimi: Wiipurilainen Osakunta, tili: FI61 1271 3000 0822 26, viitenumero 1504), ellet tehnyt sitä jo yliopistoilmoittautumisen yhteydessä. Osakuntaan kirjoittautuminen tapahtuu maksamisen jälkeen kirjoittamalla nimensä osakunnan matrikkeliin eli jäsenkirjaan. Kirjautumaan pääsee muun muassa fuksitapahtumien yhteydessä.

Ulkojäseneksi?

Jos opiskelet muussa pääkaupunkiseudun korkeakoulussa, kuten esimerkiksi Aalto-yliopistossa, Haaga-Heliassa, Sibelius-Akatemiassa, Metropoliassa, Teatterikorkeakoulussa tai Helsingin avoimessa yliopistossa, voit liittyä osakunnan ulkojäseneksi maksamalla myöskin jäsenmaksun samaan paikkaan ja kirjautumalla matrikkeliin. Ulkojäsenenä olet osakunnan jäsen siinä missä muutkin, vain nimitys on erilainen. Eli ei ressiä, meillä on porukkaa myös muualta kuin Helsingin yliopistosta :) Jos kuitenkin ulkojäsen tulee pääkaupunkiseudun ulkopuolisesta oppilaitoksesta, täytyy tämän jäsenhakemus hyväksyä osakunnan kokouksessa.

Missä ja milloin tapahtuu?

Helpoiten pysyt mukana seuraamalla osakuntaa Facebookissa ja Instagramissa. Kun liitytte jäseniksi, sihteeri lisää teijät halutessanne osakunnan sähköpostilistalle, johon tulee paljon tietoa osakunnan tapahtumista. Tulevat kekkerit ja humpat näkyvät myös täällä meijän sivuilla etusivulla näkyvässä tapahtumakalenterissa.

Osakunnassa fuksipäivystetään aina tapahtumien ja kokousten aikana, tule siis käymään!

Päivystyksien aikana saat tietoa ja kuulet tarinoita osakunnasta ja sen tapahtumista. Lisäksi pääset tutustumaan tiloihimme, Domus Gaudiumin osakuntahuoneisto Alexanderiin (Leppäsuonkatu 11).

En löydä perille…
Mitä sinne sitseille laitetaan päälle…
Hemmetti, keneltä sitä neuvoa voi kysyä?!

Jos ihan mikä tahansa osakuntaan (tai vaikka Helsingin joukkoliikenteeseen) liittyvä asia askarruttaa tai hämmentää, fuksineuvoksiin saa ja pitääkin ottaa rohkeasti yhteyttä. Hyö jeesivät siuta kyllä tilanteessa kun tilanteessa.

Nähään osakunnalla! <3

Sampo Äijälä

Fuksineuvos

Olli-Aaron Kaskinen

Fuksineuvos

fuksineuvos@wiipurilainenosakunta.fi