WiO-kauppa

Osakunnan julkaisuja ja muita tuotteita voi ostaa osakunnalta kokousten yhteydessä (ks. Tapahtumat) sekä mahdollisesti muissakin tapahtumissa. WiO-kaupan tuotteita on myös mahdollista tilata postitse, joskin tällöin tilauksesta on sovittava etukäteen ja kokonaishintaan lisätään postituskulut, joiden vähimmäismäärä on 8 euroa.

WiO-kaupan toiminnasta ja tilauksiin liittyvistä kysymyksistä vastaa Wiipurilaisen Osakunnan taloudenhoitaja Matti Pellinen. Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: taloudenhoitaja(at)wiipurilainenosakunta.fi.

Mikäli mahdollista, pyydämme kaikissa tapauksissa maksamaan ostoksenne etukäteen alla olevilla viitenumeroilla Wiipurilaisen Osakunnan Toiminta- ja julkaisurahaston tilille FI09 1271 5000 6235 78 (Nordea). Tuotteet ovat tällöin lunastettavissa kuittia vastaan.

Tuotevalikoima tällä hetkellä (2024)

 

Kaukomieli XVI: Osakunta ja kotiseutu.

Kaukomieli Wiipurilaisen Osakunnan vuonna 2003 julkaisema artikkelikokoelma. Artikkelien kirjoittajat ovat nykyisiä osakuntalaisia ja aiheet liittyvät läheisesti osakuntatoimintaan ja kotiseutuun.

Hinta 10 euroa
Viite 1232

Kaukomieli XVII: Ylioppilaselämää

– Wiipurilainen Osakunta 1653-2003

YlioppilaselämääEtelä-Karjalan museossa Lappeenrannassa oli kesällä 2003 avoinna Ylioppilaselämää – Wiipurilainen Osakunta 1653 -2003 – näyttely, jossa julkaisu toimi näyttelyluettelona. Teos sisältää tietoa osakunnan huoneistoista, kalusteista, taideteoksista, lipuista, Suur-Vaakunan veljeskunnasta, kunniajäsenistä, osakuntatoiminnasta eri aikoina sekä osakunnan kerhoista. Näyttelyluettelo on ”kulttuurihistoriaa kuvissa ja henkilökohtaisissa muistoissa”.

Hinta 10 euroa.
Viite 1300

Myrskyn silmässä

Osakunnan historia on aiemmin kirjoitettu itsenäisyyden alkuun asti. Nyt osakunnan viimeiset sata vuotta koottiin erilaisin artikkelein ja muisteloin julkaisuksi. Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran kustantama ja Otavan painaman Myrskyn silmässä teoksen kirjoittajat ovat osakunnan entisiä ja nykyisiä aktiiveja.

Hinta 10 euroa.
Viite 1313

Laulukirja (vuoden 2019 painos)

LaulukirjaUuteen laulukirjaan on koottu perinteiset viipurilaislaulut, maakuntalaulut, marssilaulut, pamausvirret ja ystävyysosakuntien laulut, viisuja, iskelmiä, laulelmia tai joululauluja unohtamatta. Tämä pieni viininpunainen kirja on jokaisen osakuntalaisen pakkohankinta!

Hinta 10 euroa.
Viite 1180

WiOn haalarimerkit

HaalarimerkkiHaalarimerkissä osakunnan logo sekä teksti “Wiipurilainen Osakunta 1654” mustalla taustalla.

Hinta 2 euroa
Viite 1436

Lisäksi WiO:lla on myynnissä 4 muunlaista merkkiä. Rinkelimerkin hinta on 3 euroa. Humu Sapiens -merkki ja WiO370-juhlamerkki ovat 2,5 euroa. UN DGO ja DGO (DG:n osakuntien yhteiset merkit) myös 2,5 euroa.

Vaatteet

WiO:lla on myös silloin tällöin yhteistilauksia logolla varustettuihin vaatteisiin. Viimeksi vuonna 2023 tilattiin mustia ja valkoisia gollege-paitoja. Kuka tahansa saa milloin tahansa ehdottaa uusia WiO-tuotteita ja kokouksessa voidaan päättää tilauksen vastuuhenkilöt. Ehkä just sie oot seuraavan tuotteen suunnittelija? Myös uusia haalamerkkejä saa ideoida ja ehdottaa!

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.