WiO-kauppa

Osakunnan julkaisuja ja muita tuotteita voi ostaa osakunnalta kokousten yhteydessä (ks. Tapahtumat) sekä isommissa tapahtumissa kuten Wiipurin Pamauksessa ja Vuosijuhlassa. WiO-kaupan tuotteita on myös mahdollista tilata postitse, joskin tällöin tilauksesta on sovittava etukäteen ja kokonaishintaan lisätään postituskulut, joiden vähimmäismäärä on 8 euroa.

WiO-kaupan toiminnasta ja tilauksiin liittyvistä kysymyksistä vastaa Wiipurilaisen Osakunnan taloudenhoitaja Venla Sainio. Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: taloudenhoitaja(at)wiipurilainenosakunta.fi.

Mikäli mahdollista, pyydämme kaikissa tapauksissa maksamaan ostoksenne etukäteen alla olevilla viitenumeroilla Wiipurilaisen Osakunnan Toiminta- ja julkaisurahaston tilille FI09 1271 5000 6235 78 (Nordea). Tuotteet ovat tällöin lunastettavissa kuittia vastaan.

Tuotevalikoima on tällä hetkellä

Osakuntapaita

Uudestisyntynyt 1970-luvun vaaleansininen klassikko on täällä! Laadukasta suomalaista R-Collection laatua, saatavilla sekä suora- että lady-mitoitus. Tämä T-paita ei myyntipuheita tarvitse!

Hinta 16/18 euroa (juniorit/seniorit)
Viite 1025

Kaukomieli XVI: Osakunta ja kotiseutu.

Kaukomieli Wiipurilaisen Osakunnan vuonna 2003 julkaisema artikkelikokoelma. Artikkelien kirjoittajat ovat nykyisiä osakuntalaisia ja aiheet liittyvät läheisesti osakuntatoimintaan ja kotiseutuun.

Hinta 10 euroa
Viite 1232

Kaukomieli XVII: Ylioppilaselämää – Wiipurilainen Osakunta 1653-2003

YlioppilaselämääEtelä-Karjalan museossa Lappeenrannassa oli kesällä 2003 avoinna Ylioppilaselämää – Wiipurilainen Osakunta 1653 -2003 – näyttely, jossa julkaisu toimi näyttelyluettelona. Teos sisältää tietoa osakunnan huoneistoista, kalusteista, taideteoksista, lipuista, Suur-Vaakunan veljeskunnasta, kunniajäsenistä, osakuntatoiminnasta eri aikoina sekä osakunnan kerhoista. Näyttelyluettelo on ”kulttuurihistoriaa kuvissa ja henkilökohtaisissa muistoissa”.

Hinta 10 euroa.
Viite 1300

Myrskyn silmässä

Osakunnan historia on aiemmin kirjoitettu itsenäisyyden alkuun asti. Nyt osakunnan viimeiset sata vuotta koottiin erilaisin artikkelein ja muisteloin julkaisuksi. Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran kustantama ja Otavan painaman Myrskyn silmässä teoksen kirjoittajat ovat osakunnan entisiä ja nykyisiä aktiiveja.

Hinta 10 euroa.
Viite 1313

Laulukirja (2019)

LaulukirjaUuteen laulukirjaan on koottu perinteiset viipurilaislaulut, maakuntalaulut, marssilaulut, pamausvirret ja ystävyysosakuntien laulut, viisuja, iskelmiä, laulelmia tai joululauluja unohtamatta. Tämä pieni viininpunainen kirja on jokaisen osakuntalaisen pakkohankinta!

Hinta 10 euroa.
Viite 1180

WiOn haalarimerkki

HaalarimerkkiHaalarimerkissä osakunnan logo sekä teksti “Wiipurilainen Osakunta 1654” mustalla taustalla.

Hinta 2,5 euroa
Viite 1070

Haalarit

Osakunnan puna-kelta-sinisillä opiskelijahaalareilla erotut todella eduksesi joukosta! Rajoitettu saatavuus.

Hinta 10 euroa
Viite 1177

Oikeudet muutoksiin pidätetään.