Osakuntalehti Willi

Osakuntalehti Willi ilmestyy painetun version lisäksi myös digilehtenä.

Willi Osakunnan lehteä toimittaa kaksi päätoimittajaa sekä toimituskunta. Lehti ilmestyy vuoden aikana noin neljä kertaa, ja lisäksi syksyisin julkaistaan fukseille jaettava Fuksi-Willi. Willin painos on 200 kpl, koko B5 ja se painetaan Yliopistopainossa. Tuoreimman Willin voi noutaa suoraan osakunnalta esimerkiksi kokouksen yhteydessä. Valmistuneet jäsenet saavat halutessaan Willin kotiin postitettuna. Ilmoitathan Willin päätoimittajalle mikäli haluat/et halua Williä postitettavan kotiisi.

Lehti kertoo osakunnan kuulumisia, ottaa kepeästi kantaa ajankohtaisiin asioihin, esittelee osakunnan jäseniä ja muistelee tapahtumia. Kaikenlaiset kirjoitukset ja kuvitukset ovat erittäin tervetulleita, vaikket varsinaisesti kuuluisikaan Willin toimituskuntaan. Jutut, kuvat, mielipiteet, tarinat jne voi lähettää Willin toimituksen omaan sähköpostiosoitteeseen willintoimitus(at)wiipurilainenosakunta.fi.

Lisätietoja päätoimittajalta Oona Laineelta (oona.laine(at)helsinki.fi, p. 050-4678585) tai Laura Mykkäseltä (laura.mykkanen(at)helsinki.fi, p. 040-7065530)